Bordelaise-saus



Bordelaise-saus inneholder 144 Kalorier, 2 g Karbo, 2 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Bordelaise-saus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bordelaise-saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 14581 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dlrødvin
1stksjalottløk
1buketterkrydderkvast av 1 bunt persille 1 kvist timian laurbærblad
2sssmør
2ssmel
4dlbuljong
100groksemarg
1,5 ts salt pr I kokevann




Næringsdeklarasjon for Bordelaise-saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.69316.69Kcal
Protein1.633.59gram
Karbohydrat2.044.50gram
Kostfiber0.711.56gram
Fett12.3827.29gram
Mettet fett3.377.43gram
Alkohol2.31 %
Salt0.561.23gram
Pris på oppskriftenKr 6.71Kr 14.79Kroner
Hele oppskriften veier882 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,67 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Kok rødvin, renset og finhakket sjalottløk og krydderkvasten i en gryte uten lokk, på kraftig varme, inn til det er ca hlavparten igjen og så sil den.

2. Smelt smøret, rør i melet og kok opp under omrøring til det er blitt nøttebrunt. Spe med buljong og den innkokte rødvinenssausen. La sausen koke videre i ca 10 minutter.

3. Skyll oksemargen i kaldt vann, skjær den i skiver eller terninger og la den småkoke noen minutter i lettsaltet vann. Ta opp margen med en hullsleiv og ha den i sausen like før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16997)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-02-03
Oppdatert dato:2004-02-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødvinsaus 4.Rødvinsaus 4.
Denne retten har 91,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Madeirasaus 2.Madeirasaus 2.
Denne retten har 117,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus.Rødvinsaus.
Denne retten har 88,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus 3.Rødvinsaus 3.
Denne retten har 98,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.