Borecas, tyrkisk brød (børek). inneholder
326 Kalorier,
29 g Karbo,
10 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Borecas, tyrkisk brød (børek). har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Borecas, tyrkisk brød (børek). er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Borecas. tyrkisk brød (børek).!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 326.22 | 5 538.63 | Kcal |
Protein | 9.97 | 169.27 | gram |
Karbohydrat | 28.71 | 487.44 | gram |
Kostfiber | 1.51 | 25.64 | gram |
Fett | 18.72 | 317.83 | gram |
Mettet fett | 4.04 | 68.59 | gram |
Salt | 0.84 | 14.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.00 | Kr 84.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 698 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Spar 1.2 dl ost og 1 pisket egg
Bland poteter, salt, olje, 2 egg og ost.
Bland deigen på vanlig måte, skal være litt myk.
Form deigen til størrelsen som små golfballer.
Press golfballene sammen og legge en ss fyll på de. Brett sammen og tett åpningen. Dyppes så i 1 pisket egg og så i raspet parmesan.
Stekes på bakepapir i 30 minutter ved 200 C til de er gyldne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21697)
Kategori:
Brød
Land:
Tyrkia
Innlagt dato:2006-03-21
Oppdatert dato:2006-03-21
Lesere:
32344 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.