Borecas. tyrkisk brød (børek).





Borecas, tyrkisk brød (børek). inneholder 326 Kalorier, 29 g Karbo, 10 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Borecas, tyrkisk brød (børek). har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Borecas, tyrkisk brød (børek). er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig:

2,4dlolje
1,6dlvann
1tssalt
1literhvetemel

Fyll

5dlmoste poteter
0,5tssalt eller etter smak
2ssolje eller smør
3stkegg, piskede
1literfetaost, most
5dlparmesan, raspet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Borecas. tyrkisk brød (børek).!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier326.225 538.63Kcal
Protein9.97169.27gram
Karbohydrat28.71487.44gram
Kostfiber1.5125.64gram
Fett18.72317.83gram
Mettet fett4.0468.59gram
Salt0.8414.27gram
Pris på oppskriftenKr 5.00Kr 84.89Kroner
Hele oppskriften veier1 698 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Spar 1.2 dl ost og 1 pisket egg

Bland poteter, salt, olje, 2 egg og ost.

Bland deigen på vanlig måte, skal være litt myk. Form deigen til størrelsen som små golfballer.

Press golfballene sammen og legge en ss fyll på de. Brett sammen og tett åpningen. Dyppes så i 1 pisket egg og så i raspet parmesan.
Stekes på bakepapir i 30 minutter ved 200 C til de er gyldne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21697)
Kategori: Brød
Land: Tyrkia
Innlagt dato:2006-03-21
Oppdatert dato:2006-03-21
Lesere: 31648 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.