Brente mandler med smak av appelsin og pepperkake



Brente mandler med smak av appelsin og pepperkake oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Brente mandler hører med til jul, og her med litt annen smak

Oppskriften inneholder 416 Kalorier, 45 g Karbo, 9 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brente mandler med smak av appelsin og pepperkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1555 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grmandler (uskoldede)
250grDansukker Sukker
0,75dlvann

Smakstilsetning

1stkubehandlet appelsin, skallet
0,5ssmalt kanel
1tsmalt kardemomme
0,5tsmalt ingefær




Kalorier og næringsinnhold i Brente mandler med smak av appelsin og pepperkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier415.902 555.71Kcal
Protein8.8054.08gram
Karbohydrat44.53273.64gram
Kostfiber5.6234.53gram
Fett21.26130.64gram
Mettet fett1.6810.32gram
Salt0.000.01gram
Pris på oppskriftenKr 4.51Kr 27.71Kr .-
Hele oppskriften veier615 totalt615 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo42,82 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ha mandler, sukker, vann, appelsinskall og krydder i en gryte, og sett den på høy varme til vannet koker og massen begynner å boble. Rør ofte med en gaffel.
Reduser varmen til vannet er helt fordampet og sukkeret har krystallisert seg igjen.
Sukkeret skal smelte, men bare delvis, slik at det legger seg i klumper rundt nøttene.
Hell mandlene ut på matpapir, og skill dem med en gaffel.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 34497)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Snacks
Innlagt dato:2018-12-18
Oppdatert dato:2018-12-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brente mandler med smak av lakris og salt.Brente mandler med smak av lakris og salt.
Denne retten har 501,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brente mandler med smak av appelsin og pepperkake.Brente mandler med smak av appelsin og pepper.
Denne retten har 415,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nøtter i sirup.Nøtter i sirup.
Denne retten har 410,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 53,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Valnøttmarsipan med sukrin.Valnøttmarsipan med sukrin.
Denne retten har 347,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mandel barfi.Mandel barfi.
Denne retten har 414,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peanøttknekk.Peanøttknekk.
Denne retten har 503,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.