Fotograf:Funksjonell mat Blant mye julegodt er brente mandler noe av det beste. Legg nøttene i fine glass som du kan dekorere etter evne og så gi bort eller bare kose deg med selv.
Legg mandlene utover på en bakeplate, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Ha Sukrin Gold og vann i en tykkbunnet kjele eller stekepanne, kok opp og ha i mandlene. La det koke på middels varme til væsken har blitt tykkere og brunaktig, og mandlene har fått en mørkere farge. Tilsett smøret og la det koke videre i noen minutter, så massen blir gyllenbrun og blank. Fisk opp mandlene fra kjelen og legg dem på en smurt bakeplate. Skill mandlene fra hverandre med to gafler før de blir helt kalde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 27296)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Snacks Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05