Brødkrystaller ny



Brødkrystaller ny oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Disse gjør seg matpakken, helt uten pålegg! De smaker ekstra godt lune, så ta gjerne en prøvesmak rett fra ovnen.

Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brødkrystaller ny er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 803 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
350grsammalt hvete, grov
250grhvetemel
2tssukker
1tssalt
3,5dlvann
1pakkegjær
200grrevet hvitost
200grsmårettskinke
100grfinhakket purre
3ssolje
1stkegg til pensling
sesamfrø til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Brødkrystaller ny med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier141.302 264.25188.69Kcal
Protein8.29132.8411.07gram
Karbohydrat12.34197.7416.48gram
Kostfiber1.2219.551.63gram
Fett6.26100.318.36gram
Mettet fett2.6141.823.49gram
Salt0.8814.071.17gram
Pris på oppskriftenKr 3.19Kr 51.12Kr 4.26.-
Hele oppskriften veier1 602 totalt1 602 pr porsj134 pr stk gram
Energiprosent fra karbo34,93 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Hell vannet i en bakebolle. Smuldre og rør ut gjæren i vannet. Ha i mel, salt og sukker.
Elt deigen godt, i ca. 10 minutter på lav hastighet. Ha deretter i skinke, finhakket purre, revet ost og olje og elt dette inn i deigen. Dekk bollen med plast eller et klede og la heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Ta deigen ut på melet bakebord. Kjevle ut til en stor leiv, ca. 2 cm tykk. Bruk en en pepperkakeform til å stikke ut snøkrystaller eller skjær de ut med en kniv. Det blir ca. 12 stk, avhenger av størrelse på formen. Det går også an å forme vanlige rundstykker.
Legg brødkrystallene på en stekeplate dekket med bakepapir. Dekk med plast eller et klede, og la dem stå på et lunt sted i ca. 30 minutter.
Pensle rundstykkene lett med sammenvispet egg, og dryss på sesamfrø. Stek midt i ovnen ved 220 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35565)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Innlagt dato:2020-12-27
Oppdatert dato:2020-12-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brødkrystaller ny.Brødkrystaller ny.
Denne retten har 141,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.