Brødpudding 4



Brødpudding 4 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Brødpudding fikk sin plass i historien i 1814. Den ble nemlig servert hver eneste dag da Eidsvollmennene var samlet for å skrive Norges Grunnlov.

Oppskriften inneholder 203 Kalorier, 23 g Karbo, 5 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brødpudding 4 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2912 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
100grlyse rosiner
0,5dlrom evt romessens
250grdaggammel loff
125grsukker
100grsmør
6stkegg
5dlhelmelk eller lettmelk
1tsvaniljesukker
2tssitronsaft
1tsmalt kanel
1stkeple
vaniljesaus




Næringsdeklarasjon for Brødpudding 4!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202.70811.12Kcal
Protein5.4921.97gram
Karbohydrat22.6190.48gram
Kostfiber1.214.84gram
Fett8.8035.21gram
Mettet fett4.6518.61gram
Alkohol1.24 %
Salt0.321.29gram
Pris på oppskriftenKr 4.35Kr 17.41Kroner
Hele oppskriften veier1 601 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo44,61 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

La rosinene trekke i rom (event romessens blandet med vann) i noen timer eller over natten.
Skjær loffen i terninger og fordel dem på en stekeplate. Rist dem i stekeovnen ved 225 grader i ca 5 minutter til de er tørre.
Pisk sammen sukker, smeltet smør, egg, melk, vaniljesukker, sitronsaft og kanel i en stor bolle. Skrell eplet og skjær det i små terninger. Ha dem i bollen sammen med brødterninger og rosiner. La væsken trekke inn i brødet.
Fyll blandingen over i en 1½ liters brødform som er kledd med bakepapir i bunnen. Stek brødpuddingen i vannbad nederst i stekeovnen ved 175ºC i ca 1 time.
Servér den varm eller lun med vaniljesaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 31264)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2014-03-16
Oppdatert dato:2014-03-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Arme riddere ekstra.Arme riddere ekstra.
Denne retten har 212,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødpudding 1.Brødpudding 1.
Denne retten har 201,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Arme riddere av grovt brød.Arme riddere av grovt brød.
Denne retten har 163,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødpudding.Brødpudding.
Denne retten har 186,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødpudding 4.Brødpudding 4.
Denne retten har 202,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.