Brønnkarse- og potetsalat inneholder
57 Kalorier,
8 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Brønnkarse- og potetsalat har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brønnkarse- og potetsalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6388 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brønnkarse- og potetsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.86 | 119.33 | Kcal |
Protein | 1.86 | 3.90 | gram |
Karbohydrat | 7.93 | 16.64 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 2.14 | gram |
Fett | 1.74 | 3.65 | gram |
Mettet fett | 0.41 | 0.86 | gram |
Salt | 0.14 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.77 | Kr 12.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 840 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok potetene i lettsaltet vann til de er så vidt kokt. Deretter heller du av vannet og lar potetene avkjøles.
Ha potetene, brønnkarse, cherrytomater og gresskarfrø i en bolle og bland godt.
Ha rømmekolle, eddik, sukker, salt og paprika i et glass med skrulokk og rist godt. Hell dressingen over salaten rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5944)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift