Fotograf:
Matprat.no
Buklistsylte 2 inneholder
58 Kalorier,
0 g Karbo,
2 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Buklistsylte 2 har ingen allergener
Buklistsylte 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
10750 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Buklistsylte 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.41 | 3 989.99 | Kcal |
Protein | 2.07 | 141.40 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 5.57 | 380.49 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 143.45 | gram |
Salt | 1.04 | 71.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.81 | Kr 123.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 831 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er er oppskrift som viser at det går an å lage sylteflesk på en grei og enkel måte - og den er god !
Kok opp vann og salt, legg buklisten i og la den trekke ved 80 grader i ca. 1 ½ time.
Ta den opp og legg den på en fjel i ca. 10 minutter. Brett den dobbelt slik at svorsiden kommer ut, og la den ligge under press natten over. Stikk hele nellik i sylten og legg den i saltlake til lettsalting ca. 3 - 4 dager.
Saltlake
Laken avkjøles og sylten legges i. Pass på at laken dekker sylten helt, legg gjerne et lett press over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16194)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-03
Oppdatert dato:2003-11-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift