Fotograf:
Kylling.no
Bursdagsbarnets sjokoladekake inneholder
417 Kalorier,
43 g Karbo,
5 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Bursdagsbarnets sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bursdagsbarnets sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9955 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bursdagsbarnets sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 417.32 | 6 344.10 | 528.67 | Kcal |
Protein | 4.88 | 74.19 | 6.18 | gram |
Karbohydrat | 43.47 | 660.83 | 55.07 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 19.15 | 1.60 | gram |
Fett | 24.60 | 373.97 | 31.16 | gram |
Mettet fett | 14.75 | 224.23 | 18.69 | gram |
Salt | 0.46 | 6.92 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.00 | Kr 60.81 | Kr 5.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 520 totalt | 1 520 pr porsj | 127 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker hvitt. Skill eggene.Rør inn én og én eggeplomme. Bland det tørre. Ha det i vekselvis med melken. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn i røren. Stek i smurt og melstrødd form, 24 cm. i diameter. Settes på nederste rille i ovnen ved 175-180 °C i 45-50 minutter.
Rør smør og melis lett og luftig. Rør inn ett og ett egg. Smelt kokesjokoladen i kaffe og ha det i . Justér fargen med litt kakao som røres inn i kremen.
Del den avkjølte kaken i 2 eller 3 lag og smør sjokoladekrem mellom lagene. Smør også krem oppå og rundt kaken og dekorer med nonstop og bursdagslys.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17377)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-04
Oppdatert dato:2004-04-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift