Fotograf:
Sukrin
Sjokoladekake med god samvittighet inneholder
145 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake med god samvittighet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake med god samvittighet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,1 poeng fra 14 lesere
Lesere:
31759 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake med god samvittighet med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 144.96 | 1 206.53 | 100.54 | Kcal |
Protein | 8.44 | 70.25 | 5.85 | gram |
Karbohydrat | 9.74 | 81.07 | 6.76 | gram |
Kostfiber | 3.45 | 28.72 | 2.39 | gram |
Fett | 7.26 | 60.43 | 5.04 | gram |
Mettet fett | 1.48 | 12.32 | 1.03 | gram |
Salt | 0.41 | 3.43 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.29 | Kr 69.00 | Kr 5.75 | .- |
Hele oppskriften veier | 832 totalt | 832 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Sett stekeovnen på 200 grader.
Visp egg og Sukrin til luftig eggedosis. Bland mel med Fiberfin, bakepulver, kakaopulver, vaniljesukker og salt. Bland det forsiktig i eggedosisen. Rør inn Kesam, og evt. revet skall og hakkede nøtter. Hell røren i en smurt rund kakeform på ca. 24 cm i diameter og stek kaken i ca. 40 minutter.
Kaken smaker best avkjølt, gjerne dagen etter. Dryss gjerne melis over kaken før servering.
Tips: Server sjokoladekaken med halvblandet vispet krem blandet med Kesam til. Herlig kalorilett krem for kremelskere!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Funksjonell mat
(Intern: 24438)
Kategori:
Sjokoladekake
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-10-29
Oppdatert dato:2007-10-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift