Fotograf:
Kylling.no
Sjokoladekake med rabarbra og jordbærfromasj inneholder
243 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake med rabarbra og jordbærfromasj har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake med rabarbra og jordbærfromasj er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake med rabarbra og jordbærfromasj med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.57 | 3 715.30 | 309.61 | Kcal |
Protein | 5.28 | 80.87 | 6.74 | gram |
Karbohydrat | 23.68 | 362.69 | 30.22 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 11.79 | 0.98 | gram |
Fett | 13.91 | 213.05 | 17.75 | gram |
Mettet fett | 8.04 | 123.14 | 10.26 | gram |
Salt | 0.22 | 3.32 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.77 | Kr 73.06 | Kr 6.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 532 totalt | 1 532 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og rør det forsiktig og rør det forsiktig inn. Hell røren i en godt smurt form, 24-26 cm. i diameter, og stek på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i 25-30 minutter. Avkjøl på rist.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Stivpisk kremfløten. Bland eggedosis, kremfløte og lettrømme. Løs gelatinen i 1/2 dl kokende vann og rør det i fromasjen i en tynn stråle. Rør godt hele tiden for å unngå gelatinklumper. Ha til slutt i rabarbrasyltetøy og knuste jordbær. Sett fromasjen kjølig til den begynner å stivne.
Del kakebunnen i to. Dynk med melk, jordbærsaft eller lignende. Legg den ene delen på kakefatet. Sett ringen til kakeformen rundt kanten. Hell i fromasjen. Sett kaken kjølig til fromasjen er stiv. Legg på den andre kakebunnen. Pynt med stivpisket kremfløte og høvlet sjokolade.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17515)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-19
Oppdatert dato:2004-04-19
Lesere:
5543 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift