Fotograf:
Matoppskrift.no
Vanskelig men utrolig god kake. Oppskriften inneholder
272 Kalorier,
33 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk Black forest kake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
8674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fransk Black forest kake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 271.81 | 6 062.78 | 505.23 | Kcal |
Protein | 5.18 | 115.54 | 9.63 | gram |
Karbohydrat | 32.86 | 732.95 | 61.08 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 33.23 | 2.77 | gram |
Fett | 12.66 | 282.38 | 23.53 | gram |
Alkohol | 0.39 % | 8.70 | 0.72 | gram |
Mettet fett | 7.09 | 158.14 | 13.18 | gram |
Salt | 0.24 | 5.36 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.84 | Kr 130.26 | Kr 10.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 231 totalt | 2 231 pr porsj | 186 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Visp eggeplommer og sukker til skummende. Smelt sjokoladen i vannbad, deretter bland med eggeplommer, mel, bakepulver og stivpiskede eggehviter.
Hell i en smurt form og stek ved 180 ° C til den ikke kleber på en strikkepinne, ca 30-40 min.
Pisk kremfløte, tilsett kakao og sukker. Avkjøl i kjøleskapet.
Sil av kirsebær og dypp dem i rom.
Når kaken er bakt, la den avkjøles på rist og skjær den i tre lag. Dekk de to første lagene med sjokolade krem og dekk med kirsebær. Dekk det tredje laget med bringebær gelé.
Bygg opp kaken, vekslende et lag av sjokoladekrem, med et lag av gelé, deretter et lag av sjokoladekrem. Dekk hele kaken med krem og dekorer med glasur. Legg noen kirsebær, dryss med sjokolade pulver.
Oppbevares i kjøleskap til den skal serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 28680)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2011-11-21
Oppdatert dato:2011-11-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift