Bursdagsrøsti inneholder
161 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Bursdagsrøsti har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bursdagsrøsti er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3524 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bursdagsrøsti!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.46 | 657.30 | Kcal |
Protein | 6.20 | 25.24 | gram |
Karbohydrat | 8.40 | 34.20 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 4.97 | gram |
Fett | 11.18 | 45.51 | gram |
Mettet fett | 4.73 | 19.26 | gram |
Salt | 0.64 | 2.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.99 | Kr 20.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne oppskriften ble førstepremievinner i en potetkonkurranse i samarbeid med Norsk Ukeblad
og Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker. Den heldige vinneren er Christopher Jacobsen, Oslo.
Kok potetene 5-10 min. slik at de blir litt møre. Riv potetene på rivjern. Brun smøret sammen med olivenolje i stekepannen og ha i hakket sjalottløk og opphakket bacon. La det steke i noen minutter før du tilsetter potetmassen, fløte, kruspersille og revet gul ost. Strø på salt og pepper. Bland godt og la røstien steke i ca. 10 minutter. Serveres på tallerken med dryss av parmesan og friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 318)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift