Byens beste muslinger





Byens beste muslinger inneholder 81 Kalorier, 7 g Karbo, 4 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Byens beste muslinger har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Byens beste muslinger er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1ssOlivenolje
3feddhvitløk, presset
Ca 1,5stkchili utkjernede og hakkede
2stksjalottløk, hakkede
Ca 2,5stksnittet purre
1dashsalt
friskkvernet pepper
1kgrensede muslinger eller blåskjell
3dlhvitvin eller fiskebuljong
litt friske krydderurtkvister f.eks. timian, rosmarin bredbladet persille

Crostini:

1stkbaguette i tynne skrå skiver
1ssolivenolje
hvitløk, overskåret


Annonse



Næringsdeklarasjon for Byens beste muslinger!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.04275.78Kcal
Protein4.0113.65gram
Karbohydrat7.3925.15gram
Kostfiber1.454.93gram
Fett1.996.77gram
Mettet fett0.311.05gram
Alkohol2.09 %
Salt0.501.70gram
Pris på oppskriftenKr 6.39Kr 21.75Kroner
Hele oppskriften veier1 361 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sauter hvitløk, chili, sjalottløk og purrer under omrøring til løk og purrer er møre.
Tilsett salt og pepper. Vipp grønnsakene ut av pannen og tørr den av. Ha muslinger og vin i pannen med litt krydderurter og damp muslingene under lokk 4-5 minutter. Kasser muslinger, som ikke har åpnet seg, de er dårlige.
Sikt laken og hell den igjen ved muslingene, som blandes med grønnsakene og serveres i varme, dype tallerkner med crostini.

Rist brødskivene gyldne, smør dem med olje og gni dem med en hvitløk som er skåret igjennom

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23184)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-12-30
Oppdatert dato:2006-12-30
Lesere: 6492 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.