Fotograf:
Brodogkorn.noDisse vaflene kan brukes som et alternativ til brød i matboksen, gjerne med ost og skinke. Men de er også kjempegode med rømme og rørt syltetøy. Oppskriften inneholder
183 Kalorier,
20 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Byggmelsvafler 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Byggmelsvafler 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.17 | 262.54 | Kcal |
Protein | 8.83 | 12.66 | gram |
Karbohydrat | 19.55 | 28.02 | gram |
Kostfiber | 2.11 | 3.02 | gram |
Fett | 7.27 | 10.42 | gram |
Mettet fett | 4.13 | 5.92 | gram |
Salt | 0.77 | 1.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.39 | Kr 4.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 147 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Ha melet i en bakebolle, tilsett melk, egg og smeltet smør. Rør alt sammen til en glatt røre. La røra svelle i 15–20 minutter.
Stek vaflene i godt varmt jern og legg dem oppå hverandre etter hvert som de er stekt. Legg på ost, skinke og tomat, eventuelt annet diverse grønt, og server.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 27726)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Vafler
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-22
Oppdatert dato:2010-10-22
Lesere:
3510 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift