3,5 liter vann 400 g byggryn 5 dl saft svisker sukker potetmel
Fremgangsmåte:
Legg gryna i vann natten over. Kok til de er nesten møre. Tilsett så 5 dl saft og litt svisker som kokes med i ca 30 minutter. Smak til med sukker.
Jevn med potetmel etter behov. Avkjøl og server med fløtemelk eller fløte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 8685)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Norge Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.