Fotograf:
Brodogkorn.no
Deilig byggrynskrem med multer på. Du kommer til å elske det! Oppskriften inneholder
199 Kalorier,
25 g Karbo,
3 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Byggrynskrem med multer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3043 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Byggrynskrem med multer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.14 | 622.31 | Kcal |
Protein | 2.54 | 7.94 | gram |
Karbohydrat | 25.29 | 79.03 | gram |
Kostfiber | 2.78 | 8.69 | gram |
Fett | 9.14 | 28.56 | gram |
Mettet fett | 5.66 | 17.69 | gram |
Salt | 0.02 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.45 | Kr 7.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 250 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Eplekokt bygg:
1. Legg bygg i en skål og hell nok vann over til at det dekker alt kornet. La stå over natten. Eller bruk prekokt byggryn (byggris).
2. Sil av vannet og ha byggen over i en kasserolle. Hell over eplejuice og kok opp under omrøring.
3. La byggen småkoke til grøtkonsistens.
4. Avkjøl grøten og oppbevar i kjøleskap til den skal brukes.
Byggkrem:
1. Ha kremfløte og sukker i en bolle og pisk til luftig krem.
2. Vend deretter inn den eplekoktet byggrynen.
Tips: Server med multesyltetøy og gjerne krumkaker ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31847)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Innlagt dato:2015-01-02
Oppdatert dato:2015-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift