Fotograf:
Matprat.no
En god hverdagsdessert kan ofte dekke søtebehovet på en god måte i stedet for å spise søtsaker midt i uka. Lag saftsuppe med byggryn og rosiner kvelden før, så er den klar til servering straks etter middag. Oppskriften inneholder
173 Kalorier,
39 g Karbo,
2 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saftsuppe med byggryn og rosiner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 10 lesere
Lesere:
23371 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Saftsuppe med byggryn og rosiner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.73 | 149.63 | Kcal |
Protein | 1.99 | 1.72 | gram |
Karbohydrat | 39.30 | 34.04 | gram |
Kostfiber | 2.57 | 2.23 | gram |
Fett | 0.27 | 0.23 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 0.04 | gram |
Salt | 0.01 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.54 | Kr 3.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 173 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok byggryn i vann til de er godt møre. Ha i rosiner og la de få være med de siste minuttene. Tilsett saft.
2. Rør potetmel ut i kaldt vann. Trekk kjelen av platen. Tilsett potetmeljevning i en tynn stråle. Rør hele tiden, mens den blir tilsatt, så den ikke klumper seg. La det hele få et raskt oppkok.
Koker den lenge blir suppen seig. Avkjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27593)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-05
Oppdatert dato:2010-10-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift