Fotograf:Brodogkorn.no Byggrynskrem med rød saus smaker fantastisk, og er et godt alternativ til riskrem som juledessert. Byggryn vendt i pisket krem serveres med jordbærsaus.
Dag 2: Kok byggryn, vaniljestang, melk og sukker på svak varme i en drøy time. Rør med jevne mellomrom, og avkjøl grøten.
Pisk fløte og sukker til krem. Vend kremen inn i grøten.
Rød saus: Kok opp sukker og vann. Slå dette over bærene og miks alt sammen i en kjøkkenmaskin til jevn saus. Sil og avkjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 34788)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-11-22
Oppdatert dato:2019-11-22