Fotograf:
Melk.no
Det supre produktet byggris er sundt og lett å variere med i ulike retter, her har vi laget en deilig varm dessert. Oppskriften inneholder
174 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Byggrynspudding med bærsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7620 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Byggrynspudding med bærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.35 | 412.48 | Kcal |
Protein | 4.03 | 9.53 | gram |
Karbohydrat | 21.45 | 50.75 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 2.74 | gram |
Fett | 7.79 | 18.43 | gram |
Mettet fett | 4.17 | 9.87 | gram |
Salt | 0.09 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.18 | Kr 12.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 946 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok byggrisen etter anvisningen på pakken. Visp sammen egg, sukker, vaniljesukker og matfløte. Bland inn kokt byggris og rosiner. Hell blandingen i smurt ildfast form (ca 15 x 20 cm). Stek puddingen på 200 °C i forvarmet ovn i 20 minutter. Puddingen er ferdig når overflaten er fast og stiv.
Server byggrynspuddingen varm med rød saus eller friske bær.
Bærsaus:
Kok opp vann og tilsett sukker.
Rør til sukkeret har løst seg opp (sukkerlake).
Tilsett sukkerlaken i en hurtigmikser eller foodprosessor.
Tilsett røde bær og kjør det hele sammen.
Sausen kan siles eller den kan være som den er.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27001)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-03-16
Oppdatert dato:2014-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift