Capresetårn med kaspolsaus



Capresetårn med kaspolsaus oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Navnet Caprese kommer fra den populære Insalata Caprese som er en tomat- og mozzarellasalat med opprinnelse fra Capri i Italia.

Oppskriften inneholder 167 Kalorier, 2 g Karbo, 14 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Capresetårn med kaspolsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
8stktomat
4stkmozzarella
1potte(r)frisk basilikum

KASPOLSAUS:

4stkgrovhakkede grønne oliven
4stkgrovhakkede sorte oliven
4skive(r)spekeskinke i strimler
2sskapers




Næringsdeklarasjon for Capresetårn med kaspolsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166.90363.88Kcal
Protein13.9130.33gram
Karbohydrat1.623.53gram
Kostfiber0.821.79gram
Fett11.4624.99gram
Mettet fett7.0515.37gram
Salt1.072.34gram
Pris på oppskriftenKr 9.62Kr 20.97Kroner
Hele oppskriften veier1 744 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Varm opp olivenolje til kokepunktet og tilsett spekeskinke, oliven og kapers. Avkjøl.
2. Skjær tomater og mozzarella i skiver og legg dem lagvis med basilikumblader i mellom lagene.
3. Ha en spiseskje med kaspolsaus på hvert av tårnene rett før servering.

Kaspol-navnet kommer fra de første to bokstavene i kapers, spekeskinke og oliven. Vi har fornorsket det italienske navnet som er salsa capro (caperi, prosciutto og olive).

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, medister albondigas og ricottafiken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30811)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Italia
Innlagt dato:2013-12-13
Oppdatert dato:2013-12-13
Lesere: 1998 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Landbrød med bakt tomat (tapas).Landbrød med bakt tomat (tapas).
Denne retten har 248,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Capresetårn med kaspolsaus.Capresetårn med kaspolsaus.
Denne retten har 166,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.