Ceviche 2 inneholder
56 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Ceviche 2 har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ceviche 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5245 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ceviche 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.77 | 113.06 | Kcal |
Protein | 7.08 | 14.35 | gram |
Karbohydrat | 1.84 | 3.73 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 1.12 | gram |
Fett | 2.11 | 4.28 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 0.69 | gram |
Salt | 0.97 | 1.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.85 | Kr 13.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 014 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin evt frossen fisk. Fjern skinn og ben. Del i 0,5 cm brede strimler. Legges i en skål og press sitron over. La stå i minst 2-3 timer kaldt eller over natten.
Sil av 3/4 dl av væsken i tomatene. Bland tomatene godt med det andre.
Ta fisken opp av sitronsaften.
Server fisken på en liten seng av tomatblanding og ett dryss med reven sitronskall. Server som forrett med brød.
Øl eller en hvit rioja til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alltommat sverige
(Intern: 14292)
Tilberedningstid:
120 min
Kategori:
Forrett
Land:
Peru
Innlagt dato:2003-06-06
Oppdatert dato:2003-06-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.