Ceviche 2



Ceviche 2 inneholder 56 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Ceviche 2 har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ceviche 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere: 5245 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
400grflyndre filet gjerne frossen
2,5stksitron, saften

Rå tomatconcassè:

1boks(er)tomater hermetiske, knuste
1feddhvitløk, presset
0,25stkløk finhakket
1tstimian
1ssolivenolje
1,25tssalt
5dråpe(r)tabasco
Server med potet eller brød.




Næringsdeklarasjon for Ceviche 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55.77113.06Kcal
Protein7.0814.35gram
Karbohydrat1.843.73gram
Kostfiber0.551.12gram
Fett2.114.28gram
Mettet fett0.340.69gram
Salt0.971.96gram
Pris på oppskriftenKr 6.85Kr 13.89Kroner
Hele oppskriften veier1 014 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,19 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tin evt frossen fisk. Fjern skinn og ben. Del i 0,5 cm brede strimler. Legges i en skål og press sitron over. La stå i minst 2-3 timer kaldt eller over natten.

Sil av 3/4 dl av væsken i tomatene. Bland tomatene godt med det andre.
Ta fisken opp av sitronsaften.

Server fisken på en liten seng av tomatblanding og ett dryss med reven sitronskall. Server som forrett med brød.
Øl eller en hvit rioja til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alltommat sverige
(Intern: 14292)
Tilberedningstid: 120 min
Kategori: Forrett
Land: Peru
Innlagt dato:2003-06-06
Oppdatert dato:2003-06-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.