Fotograf:
Kylling.no
Pensle chiliglasering på kylling, kalkun eller svin for å få en ekstra spennende smak. Sausen kan både brukes som marinade, dipsaus eller glasering. Oppskriften inneholder
32 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chiliglasering/chilisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3833 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chiliglasering/chilisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 32.17 | 107.45 | Kcal |
Protein | 1.24 | 4.14 | gram |
Karbohydrat | 5.40 | 18.04 | gram |
Kostfiber | 0.69 | 2.30 | gram |
Fett | 0.47 | 1.57 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.20 | gram |
Salt | 1.14 | 3.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.51 | Kr 31.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene og sett sausen kaldt til servering. Reguler styrken med mengde hvitløk og chili du tilsetter.
Tips
• Kan brukes både som marinade, dipsaus eller glasering.
• Du kan også blande sausen med masse finhakket
koriander eller rømme/yoghurt og få en helt ny saus!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24057)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-24
Oppdatert dato:2007-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift