Fotograf:
Nespresso
Mørk og rik og med en skummende, melkeholdig ostekake blir denne Espresso Macchiatoen en ekstra spennende opplevelse. Oppskriften inneholder
345 Kalorier,
32 g Karbo,
6 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chocolate cheesecake & Espresso Macchiato er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2836 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chocolate cheesecake & Espresso Macchiato!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 344.91 | 5 679.84 | Kcal |
Protein | 6.20 | 102.10 | gram |
Karbohydrat | 32.15 | 529.43 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 22.89 | gram |
Fett | 20.97 | 345.33 | gram |
Mettet fett | 12.60 | 207.49 | gram |
Salt | 0.50 | 8.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.08 | Kr 116.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 647 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Til kjeksbasen: Varm opp ovnen til 180 °C. Bland alle ingrediensene til kjeksbasen til du får en grov, smuldrende tekstur. Spre blandingen over en innsmurt springform (28 cm) dekket med bakepapir. Stekes i 15–20 minutter.
Til ostekakefyllet:
Smelt sjokoladen og fløten (single cream) i en «bain marie» (et vannbad). Bland de gjenværende ingrediensene og tilsett den smeltede sjokoladen. Blandingen skal nå være veldig jevn og glatt. Hell over i kjeksbasen og stek i 40 minutter. La stå i kjøleskap over natten.
Til Espresso Macchiato:
Hvis du bruker Aeroccinos melkeskummer eller Nespresso-maskinens steamdyse: • Lag melkeskum. • Plasser melkeskummet over i glasset. • Hell Ristretto Grand Cruen (40 ml) rett over melkeskummet.
Tilbehør
1 Espressokopp (80 ml)
1 Ovn
1 Mikser
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nespresso
(Intern: 30980)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift