Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Cordon bleu 1 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Cordon bleu 1



Cordon bleu 1 inneholder 204 Kalorier, 8 g Karbo, 18 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Cordon bleu 1 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Cordon bleu 1 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grkalvefilet, 4 skiver
0,5tsDijon sennep
4skive(r)skinke tynne skiver
4tynn(e) skive(r)Dansk Emmentaler
1stkeggehvite
50grmel
1tssalt
0,5tspepper
1stkegg
50grrasp
75grsmør til steking
sitronbåter
harricots verts
pommes frites




Næringsdeklarasjon for Cordon bleu 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier203.70441.36Kcal
Protein18.0339.07gram
Karbohydrat7.8416.99gram
Kostfiber0.611.32gram
Fett11.0023.83gram
Mettet fett6.2713.59gram
Salt1.202.59gram
Pris på oppskriftenKr 21.04Kr 45.59Kroner
Hele oppskriften veier867 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet bankes ut til ca. 1 cm. tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På halvdelen av kjøttskivene legges en skive ost og en skive skinke, som knapt må nå ut til kantene. Disse smøres med eggehvite, før kjøttet brettes sammen og festes med fyrstikkere eller kjøttpinne. Vendes i mel, som er blandet med salt og pepper. Deretter paneres de i sammenpisket egg og rasp.

Smøret has på pannen, når det er gyldent legges kjøttet i, og det steker 3-4 min. på hver side. Kjøttpinnene fjernes, og kjøttet anrettes på et fat, overheldt med stekesmøret, garnert med sitronbåter og drysset med hakket persille.

Serveres med sauteret haricorts vert og poteter sauteret i smør og paprika.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23190)
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-01
Oppdatert dato:2007-01-01
Lesere: 3037 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.