Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1591 | kilojoule |
Kcal | 380.2 | kalorier |
Protein | 26.9 | gram |
Karbo | 5.4 | gram |
Sukker | 1.3 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 27.8 | gram |
Mettet fett | 17.7 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Ostesufflé | 3.5 | 209,58 | 15,88 | 12,65 | 3,98 | 7,14 |
Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum | 4 | 122,14 | 5,08 | 6,27 | 12,4 | 12,05 |
Oste-vafler | 3.5 | 290,49 | 18,81 | 8,41 | 21,15 | 3,92 |
Potetgrateng med muskatnøtt | 3 | 139,71 | 8,73 | 3,68 | 10,75 | 4,38 |
Sandwich med potet, emmentaler og asparges | 3 | 117,29 | 1,71 | 4,36 | 20,16 | 4,14 |
Fjellegg | 3 | 147,01 | 7,41 | 9,83 | 9,74 | 8,66 |
Blomkålgrateng 5 | 3 | 103,3 | 6,1 | 5,1 | 6,46 | 4,22 |
Ostespiraler | 3 | 367,8 | 24,98 | 12,1 | 22,66 | 9,8 |
Overdådig ovnsrett | 3 | 86,78 | 2,84 | 7,53 | 7,16 | 4,47 |
Ost- og skinkehorn fra dansukker | 3 | 221,82 | 9,54 | 12,87 | 20,2 | 7,76 |
Varme ostesnacks | 3 | 322,32 | 25,28 | 21,42 | 2,27 | 12,04 |
Cordon bleu 1 | 3 | 204,2 | 11 | 18,11 | 7,84 | 21,04 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Landana edamer rød | 1335 | 319,06 | 23,7 | 26,2 | 0,1 |
Ibérico 3 mnd | 1673 | 399,84 | 33,1 | 24,1 | 1,52 |
Castelli Parmigiano Reggiano | 1730 | 416 | 29,7 | 36,2 | 0,9 |
Rema 1000 prima gulost 1kg | 1421 | 339,61 | 26 | 27 | 0 |
Tine Norvegia original 1,3 kg | 1458 | 351 | 27 | 27 | 0 |
Tine Norvegia Økologisk skivet hotellbrett | 1458 | 351 | 27 | 27 | 0 |
Gulost, uspesifisert | 1445 | 348 | 26,7 | 26,9 | 0 |
Bel_Paese | 1100 | 262,9 | 20 | 11 | 5 |
Emmentaler laktosefri skivet | 1493 | 356,82 | 28 | 27 | 0,01 |
Tine Østavind skivet | 1641 | 395 | 32 | 27 | 0 |
Ostegården fanaost | 1649 | 394,11 | 23 | 27 | 0 |
Synnøve Norsk Gouda skivet 150 gr | 1404 | 335,55 | 26 | 26 | 0,1 |
Tine Kvitlin Kvit Geitost 4 kg | 1612 | 385,26 | 33 | 23 | 0 |
Tine Jarlsberg kvadratskiver 1,2 kg | 1458 | 351 | 27 | 27 | 0 |
Castelli Parmigiano Reggiano stick | 1730 | 416 | 29,7 | 36,2 | 0,9 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.