Fotograf:Dansukker
Ost- og skinkehorn fra dansukker inneholder 221 Kalorier, 20 g Karbo, 13 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Ost- og skinkehorn fra dansukker har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ost- og skinkehorn fra dansukker med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
220.60
4 558.30
253.24
Kcal
Protein
12.69
262.22
14.57
gram
Karbohydrat
20.20
417.40
23.19
gram
Kostfiber
1.50
30.99
1.72
gram
Fett
9.56
197.54
10.97
gram
Mettet fett
5.06
104.56
5.81
gram
Salt
1.34
27.69
1.54
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.76
Kr 160.35
Kr 8.91
.-
Hele oppskriften veier
2 066 totalt
2 066 pr porsj
115 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 18
horn
1. Smelt smøret i en kasserolle.
2. Løs opp gjæren i en bolle med det lunkne vannet.
3. Tilsett kesam, smeltet smør, salt, lys sirup, egg og mesteparten av hvetemelet. Elt deigen sammen.
4. La deigen heve under et klede i ca. 30 min.
5. Strø mel på bordet, og vend deigen ut. Elt den til den er blitt blank og smidig.
6. Kjevle deigen ut til en ½ cm. tykk firkant. Skjær 9 små firkanter ut. Del dem diagonalt til 18 trekanter.
7. Legg et stykke skinke og ost og en bit rød paprika på hver trekant, og rull dem sammen mot spissen.
8. Sett stekeovnen på 250 °C.
9. Legg hornene på en bakeplate med bakepapir. La dem etterheve i 20 min.
10. Pensle hornene med pisket egg, og stek dem i 10–15 min. midt i ovnen til de har fått en gyllen farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35027)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst Innlagt dato:2020-05-20
Oppdatert dato:2020-05-20
Lesere: 114 totalt.