Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum inneholder
122 Kalorier,
12 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11007 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cannelloni med ricottaost. spinat og basilikum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.14 | 786.40 | Kcal |
Protein | 6.27 | 40.37 | gram |
Karbohydrat | 12.40 | 79.84 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 5.60 | gram |
Fett | 5.08 | 32.71 | gram |
Mettet fett | 3.00 | 19.32 | gram |
Salt | 0.27 | 1.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.05 | Kr 77.58 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 575 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og rens spinaten grundig. Blanchér den 1 minut i lettsaltet vann. Hell vannet fra, og avkjøl spinaten i iskaldt vann. Hell vannet fra, og press så mye væske fra spinaten som mulig. Sett til side.
Forkok lasagneplatene i 2 minutter i lettsaltet vann tilsatt olje, og legg dem enkeltvis til avdrypping på et tøystykke.
Fordel ricottaost, spinat og basilikum på platene pat den korte led. Dryss med krydder, og rull platene om fyllet. Legg cannellonirullene i et smurt ildfast fat eller på ildfaste tallerkner.
Bechamelsaus:
Tilbered bechamelsausen ved å smelte smøret, uten at det tar farve. Rør melet i, og sped med kokende melk. Kok opp inn innimellom, og smak til med krydder.
Fordel sausen over rullene, dryss med revet ost, og gratengér i en forvarmet ovn på 210 grader C i 20 minutter, til retten er gjennomvarm og gylden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22656)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-08-13
Oppdatert dato:2006-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift