Fotograf:
Matprat.no
Ovnsbakt grønnsakssalat inneholder
59 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt grønnsakssalat har ingen allergener
Ovnsbakt grønnsakssalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6319 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt grønnsakssalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 58.64 | 352.32 | Kcal |
Protein | 1.23 | 7.39 | gram |
Karbohydrat | 2.97 | 17.84 | gram |
Kostfiber | 3.37 | 20.25 | gram |
Fett | 3.90 | 23.43 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 3.48 | gram |
Salt | 0.29 | 1.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.27 | Kr 25.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 403 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Sett ovnen på 200°C. Del hvitløken i to. Skrell sjalott-løken, eller skjær bare rotfeste av den. Legg løken i en ildfast form, drypp over litt olje, og sett den i stekeovnen. La den stå der mens du gjør i stand det andre.
2. Squash og auberginer skjæres i skiver, og stekes lett i litt olje i en stekepanne.
3. Skjær vekk ca. 1 cm av den nederste delen av aspargesen, og skrell den 1/3 del oppover stilken med en potetskreller. La de småkoke ca. 2 minutter i lettsaltet vann i en kjele.
4. Skjær opp paprikaene i strimler.
Ta den ildfaste formen ut av ovnen, og legg alle grønnsakene i. Hell på olivenolje, og bland dette godt rundt grønnsakene. Ha på salt og pepper, og bak grønnsakene i ovnen sammen med løken i ca. 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21062)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-30
Oppdatert dato:2005-11-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift