Potetgrateng med muskatnøtt inneholder
140 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Potetgrateng med muskatnøtt har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetgrateng med muskatnøtt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3338 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetgrateng med muskatnøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.71 | 303.87 | Kcal |
Protein | 3.68 | 8.00 | gram |
Karbohydrat | 10.75 | 23.38 | gram |
Kostfiber | 1.71 | 3.72 | gram |
Fett | 8.73 | 18.99 | gram |
Mettet fett | 5.48 | 11.92 | gram |
Salt | 0.53 | 1.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.38 | Kr 9.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 870 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør fløte og melk sammen. Skyll potetene og skrell dem, skjær eventuelle mørke og grønne flekker vekk. Skjær potetene i tynne skiver eller snitt dem. Forvarm ovnen til 180°C.
Gni et ildfast fat med smør. Legg potetskivene lagvis som takstein, krydre hvert lag poteter med salt, pepper og litt revet muskat.
Hell fløteblandingen på, dryss osten og timianblader over og legg smørklatter i passende avstand ovenpå. Bak gratengen i ovnen 50 minutter, inntil potetene er møre og gyldne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27544)
Tilberedningstid:
15 min + steking
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift