Fotograf:
Alf Børjesson
Crepes Suzette 2 inneholder
264 Kalorier,
22 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Crepes Suzette 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Crepes Suzette 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12391 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Crepes Suzette 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 263.90 | 3 441.44 | 172.07 | Kcal |
Protein | 4.03 | 52.55 | 2.63 | gram |
Karbohydrat | 21.91 | 285.72 | 14.29 | gram |
Kostfiber | 0.63 | 8.22 | 0.41 | gram |
Fett | 15.88 | 207.09 | 10.35 | gram |
Alkohol | 2.28 % | 29.73 | 1.49 | gram |
Mettet fett | 8.74 | 113.98 | 5.70 | gram |
Salt | 0.39 | 5.09 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.20 | Kr 80.85 | Kr 4.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 304 totalt | 1 304 pr porsj | 65 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
crepes
Lag først røren. Sikt mel og salt i en bolle, og lag en fordypning i midten. Ha i egg, olje, smeltet smør, sukker og melk. Pisk til røren er glatt. Bruk gjerne en håndmikser.
Smelt litt av smøret i en liten stekepanne. Når smøret er blitt veldig varmt, hell litt av røren i pannen. Snu på pannen slik at røren fordeler seg ut over bunnen, og stek til pannekakene er gyllenbrune på undersiden. Snu pannekaken og stek den på den andre siden. La de tynne pannekakene gli ned på en varm tallerken og hold den varm mens du steker resten.
Lag appelsinsmør ved først å ha sukker og smør i en bolle og rør det sammen til det er glatt og kremaktig. Rør inn appelsinskall og –saft, deretter 3 ss av appelsinlikøren og 1 ss av brandyen.
Ta appelsinsmøret over i en stor stekepanne og varm forsiktig opp. Kok raskt i 1-2 minutter, skru deretter ned varmen. Legg i pannekakene, en om gangen og brett dem først en gang og så en gang til. La dem ligge til de er gjennomvarme. Varm opp resten av likøren og brandyen i en liten panne, sett fyr på, og hell den flammende likøren over pannekakene like før servering, eller kok opp og sett fyr på likøren ved bordet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13234)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift