Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk inneholder
114 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.32 | 876.80 | Kcal |
Protein | 10.43 | 79.99 | gram |
Karbohydrat | 2.39 | 18.33 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 5.68 | gram |
Fett | 6.84 | 52.46 | gram |
Mettet fett | 4.41 | 33.82 | gram |
Salt | 0.41 | 3.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.26 | Kr 86.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 602 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smør smeltes i gryte, kjøttet brunes på alle sider, krydres med salt, pepper og salvie.
Tyttebærsyltetøyet røres opp i litt vann og has ved. Buljong helles ved, deretter kjøttet småsimrer under lokk i ca. 2 timer. Kjøttet vendes jevnlig. 15 min. før kjøttet er mørt tilsettes creme fraiche. Kjøttet skal hvile i 15 min. før servering.
Sausen:
Skyen siktes og kokes opp. Melet røres ut i fløten og skyen jevnes, og smakes til med salt og pepper. Kokes ved svak varme i ca. 10 min. - kan evt. farves litt med kulør.
Stekt Sjalottløk:
Smør smeltes på panne. Løkene svitses godt i ca. 5 min. Etter 3 min. tilsettes ertene og det krydres med salt og pepper.
Kjøttet skjæres i skiver og anrettes på fat med stekte sjalottløk. Kokte hvite poteter og saus serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23048)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-15
Oppdatert dato:2006-11-15
Lesere:
2882 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.