Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk



Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk inneholder 114 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2kgdårdyrbog, utbenet
150grsmør
2tssalvie
10dlbuljong
80grtyttebærsyltetøy
6sscreme fraiche
2dlfløte
sukker kulør
1dashsalt
1dashpepper
500grsjalottløk, skrelte
500grfine erter
60grsmør
1dashsalt
1dashpepper
paprika




Næringsdeklarasjon for Dådyrbog med hvite poteter og Sjalottløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.32876.80Kcal
Protein10.4379.99gram
Karbohydrat2.3918.33gram
Kostfiber0.745.68gram
Fett6.8452.46gram
Mettet fett4.4133.82gram
Salt0.413.17gram
Pris på oppskriftenKr 11.26Kr 86.36Kroner
Hele oppskriften veier4 602 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo8,36 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smør smeltes i gryte, kjøttet brunes på alle sider, krydres med salt, pepper og salvie.
Tyttebærsyltetøyet røres opp i litt vann og has ved. Buljong helles ved, deretter kjøttet småsimrer under lokk i ca. 2 timer. Kjøttet vendes jevnlig. 15 min. før kjøttet er mørt tilsettes creme fraiche. Kjøttet skal hvile i 15 min. før servering.

Sausen:
Skyen siktes og kokes opp. Melet røres ut i fløten og skyen jevnes, og smakes til med salt og pepper. Kokes ved svak varme i ca. 10 min. - kan evt. farves litt med kulør.

Stekt Sjalottløk:
Smør smeltes på panne. Løkene svitses godt i ca. 5 min. Etter 3 min. tilsettes ertene og det krydres med salt og pepper.

Kjøttet skjæres i skiver og anrettes på fat med stekte sjalottløk. Kokte hvite poteter og saus serveres til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23048)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-11-15
Oppdatert dato:2006-11-15
Lesere: 2882 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.