Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dampede muslinger med basilikum oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dampede muslinger med basilikum



Dampede muslinger med basilikum inneholder 46 Kalorier, 2 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Dampede muslinger med basilikum har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dampede muslinger med basilikum er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgfrisk musling
4feddhvitløk
2stang(stenger)sitrongress
2stkchilipepper
0,5pose(r)basilikum, frisk
1tsolje
1ssfiskesaus
1,5dlvann




Næringsdeklarasjon for Dampede muslinger med basilikum!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46.0761.04Kcal
Protein6.138.12gram
Karbohydrat1.582.09gram
Kostfiber0.190.25gram
Fett1.652.19gram
Mettet fett0.250.33gram
Salt1.291.71gram
Pris på oppskriftenKr 7.35Kr 9.74Kroner
Hele oppskriften veier530 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og sorter muslingene. De muslinger, som ikke er lukket eller som ikke lukker seg når de bankes på, skal kasseres

Skrell hvitløkene og hakk dem fint. Skjær sitrongresstilkene (den hvite del) ut i papirtynne skiver. Hakk chilien fint. Hakk basilikumbladene grovt.

Varm oljen opp til den ryker i en rommelig gryte. Tilsett hvitløk, sitrongress og chili. Tilsett fishsaus og vann og la det hele koke inn i ca. to min. Tilsett muslingene og hold retten i konstant bevegelse med en skje ell. lign. Damp muslingene i ca. 3-4 min.

Ryst gryten innimellom og kasser de muslinger, som ikke har åpnet seg. Tilsett basilikumbladene til sist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21681)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-20
Oppdatert dato:2006-03-20
Lesere: 3096 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.