Dampepølse inneholder
181 Kalorier,
0 g Karbo,
18 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Dampepølse har ingen allergener
Dampepølse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11771 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampepølse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 180.76 | 18 514.89 | Kcal |
Protein | 17.73 | 1 816.05 | gram |
Karbohydrat | 0.19 | 19.46 | gram |
Kostfiber | 0.09 | 9.22 | gram |
Fett | 12.10 | 1 239.38 | gram |
Mettet fett | 5.47 | 560.28 | gram |
Salt | 3.99 | 408.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.44 | Kr 1 171.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 10 243 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,42 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk gjerne innmat som hjerte, tunge og lignende. Det kan kjøpes frosne på de fleste slakteri. Ellers kan man bruke renskjær av saueslakt.
Mal alt én gang. Bland i salt og krydder. Kna alt godt sammen.
La det stå natten over og kna igjen før massen fylles i tarmer. Lag faste, gode pølser. Tørk de noen dager og frys de ned.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14068)
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-26
Oppdatert dato:2003-05-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift