Fotograf:
Norges sjømatråd
Dampet breiflabb med spinat inneholder
60 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Dampet breiflabb med spinat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet breiflabb med spinat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6824 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet breiflabb med spinat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.57 | 428.83 | Kcal |
Protein | 6.18 | 44.49 | gram |
Karbohydrat | 1.06 | 7.63 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 3.46 | gram |
Fett | 3.17 | 22.82 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 8.64 | gram |
Alkohol | 0.16 % | | | |
Salt | 0.33 | 2.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.84 | Kr 78.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 880 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett steikeovnen på 150 grader. Skjær breiflabben i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Dryss over finhakka løk og salt.
Hell over hvitvin og 2 1/2 dl fiskekraft, dekk med aluminiumsfolie. Sett forma i steikeovn og steik ved 150 grader til fisken er gjennomvarm, ca 20 minutter.
Skyll spinaten og forvell den i 2 minutter, la den renne godt av. Smelt litt margarin i ei gryte og fres spinaten lett med litt salt og hvit pepper.
Smelt margarin, rør inn hvetemel og spe med resten av fiskekrafta. Kok opp og la sausen trekke 5 minutter. Tilsett kraft fra fisken i forma, fløten og rosepepper, smak til med salt.
Legg spinaten på et varmt serveringsfat, anrett fiskestykkene på spinaten, hell over litt saus og pynt med reker og blåskjell. Server med kokte poteter, broccoli og gulrøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 959)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift