Fotograf:
Norges sjømatråd
Marinert breiflabb inneholder
100 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Marinert breiflabb har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert breiflabb er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11915 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert breiflabb!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.37 | 373.79 | Kcal |
Protein | 9.09 | 33.85 | gram |
Karbohydrat | 1.03 | 3.84 | gram |
Kostfiber | 2.45 | 9.12 | gram |
Fett | 6.11 | 22.75 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 3.20 | gram |
Salt | 0.57 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.33 | Kr 60.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 490 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader. Rør sammen ingrediensene til marinaden. Tørkede urter kan brukes i marinaden, men da bør den få stå og trekke minimum 30 minutter før fisken legges i.
Skjær fisken i serveringsstykker og la den ligge i marinaden ca 30 minutter. Skjær grønnsakene i biter og legg dem i en smurt ildfast form. Legg den marinerte fisken over og hell marinaden på. Sett formen i stekeovn på 200 grader ca 20 minutter.
Marinert breiflabb kan grilles:
Skjær fisken i terninger ca 3 x 3 cm og legg disse i marinaden 1/2 time før grilling. Skjær grønnsakene i omtrent like store biter som fisken.
Træ den marinerte fisken og grønnsaker på grillspyd og pensle med marinade/olje. Grilles og nytes med ris , brød og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 872)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift