Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli





Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli inneholder 36 Kalorier, 0 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stkkamskjell/10 stk haneskjell
1stksjalottløk, finhakket
1sssmør
1dlhvitvin
1dlvann
salt og pepper
250grbrokkoli i små buketter
3tssalt
1,5litervann
0,5feddhvitløk, finhakket
1stksjalottløk, finhakket
0,5tsrød chili, finhakket
1sssmør
1dlfløte
1tsgressløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier35.50198.33Kcal
Protein1.005.59gram
Karbohydrat0.492.74gram
Kostfiber0.351.96gram
Fett2.8716.03gram
Mettet fett1.8510.34gram
Alkohol0.43 %
Salt0.955.33gram
Pris på oppskriftenKr 2.28Kr 12.74Kroner
Hele oppskriften veier2 235 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kamskjellene åpnes og renses, både rogn/melke og den hvite muskelen brukes i denne retten. Disse legges i kaldt vann i 15 minutter og tørkes på kjøkkenpapir. Settes kjølig til de skal brukes.

Sjalottløk surres myk i smør. Tilsett hvitvin og kok inn til halv mengde, tilsett vann. Kamskjellmuskel og rogn/melke legges i og dekkes med lokk. Trekkes forsiktig på lav varme i ca 2-3 minutter. Ta opp kamskjell og rogn/melke og hold dem varme. Tilsett fløte i kokekraften og kok inn til passe tykkelse. Smak til med salt, pepper, noen dråper lime og finsnittet gressløk.

Brokkoli
Kok brokkolien i 1 minutt. Avkjøl hurtig i kaldt vann. Hvitløk, sjalottløk og chili surres i smør, tilsett brokkoli og stek to – tre minutter. Smak til med salt og pepper.

Del kamskjellene i to - tre skiver og anrettes sammen med rogn/melke, saus og brokkoli. Pyntes med gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 993)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Lesere: 4007 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokkoli.Dampet kamskjell med kremsaus og stekt brokko.
Denne retten har 35,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.