Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi syns lange er bedre enn torsk. Den er fast i fisken, og når sønnen ringer og sier han har fisket lange, så slår vi alltid til med en eller annen fiskerett.
Fisken kan og kokes, men vi har en slik dampgryte og fisken blir mer fast da, og går ikke så lett i stykker. Her har vi og dampet gulrot og spinat.
Kok poteter.
Del fisk i 2 fileter og damp dem ferdige med salt og pepper.
Strimle gulrot og damp de først. Og spinat dampes bare fort til slutt da det går veldig fort. Kan og bare kokes.
Stek baconskivene litt sprø, sammen med 2 halve sitroner som brukes til pynt og som da skal skvises over.
Fisken serveres som på bildet, med pesto og bacon på topp, og hell over smeltet smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 36292)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Innlagt dato:2022-03-20
Oppdatert dato:2022-03-20