Danske hjerter inneholder
278 Kalorier,
30 g Karbo,
6 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Danske hjerter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Danske hjerter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Danske hjerter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 278.49 | 1 745.27 | 145.44 | Kcal |
Protein | 5.60 | 35.09 | 2.92 | gram |
Karbohydrat | 30.19 | 189.20 | 15.77 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 7.52 | 0.63 | gram |
Fett | 14.77 | 92.56 | 7.71 | gram |
Mettet fett | 8.85 | 55.46 | 4.62 | gram |
Salt | 0.25 | 1.55 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.37 | Kr 14.85 | Kr 1.24 | .- |
Hele oppskriften veier | 627 totalt | 627 pr porsj | 52 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stk
Bland alt til deigen og sett kaldt.
Eggekrem:
Rør alt unntatt vanilje over varmen til det blir tykt uten å koke.
Rør videre og smak til med vaniljesukker.
Kle smurte sandkakeformer (helst hjerteform) med halvparten av deigen og fyll med eggekrem.
Legg ett lokk av deig over og tett langs kantene.
Stekes ved 225 grader.
Sikt over melis til pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967097)
Kategori:
Kaker
Land:
Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-05
Oppdatert dato:2002-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift