Fotograf:
Kylling.no
Konfirmantens marsipankake inneholder
297 Kalorier,
27 g Karbo,
6 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Konfirmantens marsipankake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Konfirmantens marsipankake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
14038 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Konfirmantens marsipankake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 296.92 | 9 047.57 | 565.47 | Kcal |
Protein | 5.93 | 180.70 | 11.29 | gram |
Karbohydrat | 27.21 | 829.13 | 51.82 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 41.44 | 2.59 | gram |
Fett | 17.96 | 547.27 | 34.20 | gram |
Mettet fett | 7.49 | 228.23 | 14.26 | gram |
Salt | 0.20 | 5.98 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 114.27 | Kr 7.14 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 047 totalt | 3 047 pr porsj | 190 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 22-24 cm. i diameter, ved 160 °C i 45 minutter.
Mal mandlene. Bland med melis. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Stek i smurt form, med bakepapir i bunnen, ved 160 °C i 25-30 minutter.
Rør sammen eggeplommer, sukker, vaniljesukker og maisenna røres sammen i en tykkbunnet kjele. Spe med melk over middels varme. Rør hele tiden til kremen tykner. Ta kjelen av varmen og rør inn romtemperert smør. Sett kremen kaldt til den stivner, gjerne en stund i fryseren.
Del sukkerbrødet i to og dynk lett med saft fra ferskenboksen. Dynk også mandelbunnen. Legg mandelbunnen nederst, ha på halvparten av ferskenene (delt i biter) og «pinnsvin»-kremen. Fortsett med sukkerbrød, resten av ferskenene, pisket krem og sukkerbrød. Dekk topp og sider med krem og ha på marsipanlokk. Pynt med marsipanroser (av halv-blandet hvit og rosa ) og sløyfebånd.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118967898)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift