Fotograf:Dansukker Myk pepperkake hører høsten til. Rør inn nyrørte tyttebær, vidunderlig godt. Server den myke pepperkaken med krem eller glasur og pynt med tyttebær.
Sett ovnen på 175 °C. Bland sammen tyttebær og demerarasukker, sett til side.
Visp smør og brunt sukker luftig. Tilsett eggene, ett om gangen, og bland inn rømmen.
Bland melet med krydderet og natron, og vend dette inn i røren. Vend inn de nyrørte tyttebærene og rør blandingen glatt.
Ha røren i en smurt springform, ca. 23 cm i diameter. Stek pepperkaken i nedre del av ovnen i ca. 40 minutter. Avkjøl.
Den myke pepperkaken er like god med som uten glasur, men ønsker du glasur så bland sammen alle ingrediensene og sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter. Smør eller sprøyt glasuren på kaken og dekorer med tyttebær eller server kaken med vispet krem og tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33865)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-04-11
Oppdatert dato:2021-11-29