Fotograf:
Melk.no
Bestemors sirupsnipper inneholder
385 Kalorier,
56 g Karbo,
6 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Bestemors sirupsnipper har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bestemors sirupsnipper er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 9 lesere
Lesere:
29139 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bestemors sirupsnipper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 385.33 | 9 335.00 | Kcal |
Protein | 5.65 | 136.88 | gram |
Karbohydrat | 55.71 | 1 349.63 | gram |
Kostfiber | 2.22 | 53.78 | gram |
Fett | 15.05 | 364.60 | gram |
Mettet fett | 9.25 | 224.09 | gram |
Salt | 0.32 | 7.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.95 | Kr 71.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 423 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp sirup, sukker, smør og fløtemelk. Avkjøl.
Bland sammen melet (hold av ca 150 g til utbaking) og alle krydder og bakepulver. Rør det tørre inn i deigen og la stå kaldt.
Kjevle så ut til snipper. Bruk resten av melet til utkjevlingen.
Legg på halvskoldet mandel. Hvis du dypper flatsiden av mandelen i litt karamell, vil den feste seg bedre.
Stek snippene lys brune ved 180 C i caa 8 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12987)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift