Fotograf:
Rosemarie Pettersen
Denne kan og lages i en rund form som vi gjorde. Og vi pyntet med krem, men årsaken var egentlig for å få brukt kremfløte fra kjøleskapet som hadde overskredet datoen. Bruker en brødform er den jo fin å kutte.
Kaken blir kompakt. Oppskriften inneholder
346 Kalorier,
42 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Banankake fra New Zealand er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8504 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Banankake fra New Zealand med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 345.72 4 531.97 453.20 Kcal Protein 5.24 68.69 6.87 gram Karbohydrat 41.99 550.44 55.04 gram Kostfiber 1.63 21.37 2.14 gram Fett 17.06 223.64 22.36 gram Mettet fett 10.28 134.76 13.48 gram Salt 0.49 6.47 0.65 gram Pris på oppskriften Kr 2.51 Kr 32.90 Kr 3.29 .- Hele oppskriften veier 1 311 totalt 1 311 pr porsj 131 pr stk gram Energiprosent fra karbo 48,58 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker Smør en brødform på 1 liter og kle den med bakepapir. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett de piskede eggene, litt etter litt, og bland godt mellom hver gang. Ha i de moste bananene, og løft inn melet blandet med bakepulveret. Tilsett melk og vaniljeessens, og lag en jevn røre. Hell røren i brødformen og stek ved 180 C i 50 minutter. La kaken avkjøles i formen i 10 minutter, og hvelv den deretter på en rist der den avkjøles helt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9040)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
New-Zealand
Innlagt dato: 2017-06-27
Oppdatert dato: 2017-06-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift