Fotograf:Rosemarie Pettersen En rask og dekorativ salat som passer til dessert. Vi brukte en liten kantaloupe melon som vi delte i 2 og hulte ut. Ingen dressing men bare lettpisket fløte.
PS Ang melon. Undertegnede liker veldig godt Piel del sapo melon. Disse er mer faste og crunchy, og vil nok kunne brukes her. Også litt appelsin + banan kan passe.
Skrell kiwiene og del de i passe store biter/firkanter.
Del melonen i 2 og fjern frøene. Kutt ut alt melonkjøttet og del det i samme biter som kiwiene.
Bland melon og kiwi sammen og sprinkle med litt sitronsaft, sett til side.
Pisk fløten med litt sukker. Den skal være tyktflytende.
Ta frem skallene igjen.
Enten fordel fløten likt i begge 2 før du fordeler frukten over. Slik vi gjorde.
Eller fordel frukten i og hell over fløten.
Du kan og evt pynte med litt revet sjokolade og dryss av litt brunt sukker/muscovadosukker, eller hakkede nøtter.
Spis!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 36193)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2022-01-07
Oppdatert dato:2022-01-07