Djevelens sjokoladekake



Djevelens sjokoladekake inneholder 366 Kalorier, 36 g Karbo, 4 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Djevelens sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Djevelens sjokoladekake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grmørk sjokolade, finhakket
65grkakao
250grhvetemel
2tsbakepulver
0,5tssalt
150grsmør, mykt
425grsukker
1stkvaniljestang
3stkegg
2dllettrømme
1tsbalsamico-eddik
2,5dlkokende vann
1dashsmør og mel til formene

Fyll

7dlkremfløte
675grmørk sjokolade, finhakket
1stkvaniljestang

Tilbehør

bjørnebærsaus




Kalorier og næringsinnhold i Djevelens sjokoladekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier366.3410 816.63676.04Kcal
Protein4.44131.108.19gram
Karbohydrat35.791 056.7466.05gram
Kostfiber2.0961.713.86gram
Fett22.36660.2141.26gram
Mettet fett13.77406.5825.41gram
Salt0.3410.070.63gram
Pris på oppskriftenKr 6.08Kr 179.52Kr 11.22.-
Hele oppskriften veier2 953 totalt2 953 pr porsj185 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Bekle to runde former á 24 cm med bakepapir i bunnen. Papiret holdes fast ved hjelp av ringen. Pensle papiret og kantene godt med smeltet smør og dryss med mel.

Smelt sjokoladen over vannbad. Bland og sikt kakao, mel, bakepulver og salt.

Pisk smør, sukker og vaniljekorn bløtt og luftig med en håndmikser, i alt ca 5 minutter. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt imellom. Tilsett melblandingen, litt og gangen, og rør blandingen godt sammen. Tilsett balsamico og arbeid inn det kokende vannet i kremen - ganske forsiktig og litt om gangen.

Fordel deigen i de to formene og stek bunnene i ovnen ved 190 C til de er gjennombakt, ca 25 minutter.

Avkjøl bunnene før de løsnes fra formene.

Til fyllet kokes fløten opp og helles over den hakkede sjokoladen og vaniljekornene. Avkjøl i kjøleskap og rør jevnlig i kremen så den ikke setter seg fast rundt kanten.

Del hver bunn i to og fordel 3/4 av kremen mellom lagene. Overtrekk kaken med resten av kremen. Pynt med litt syltet appelsinskall (se egen oppskrift).

Server kaken i stykker på litt bjørnebærsaus og dryss med revet sjokolade eller flormelis.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8992)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 21117 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Franz Joseph konfektkake.Franz Joseph konfektkake.
Denne retten har 449,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kladdkake med chili.Kladdkake med chili.
Denne retten har 365,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.