Duebryst i fløte og rødvin





Duebryst i fløte og rødvin inneholder 135 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Duebryst i fløte og rødvin har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Duebryst i fløte og rødvin er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
2stkduer, bryst og lår
1stkrødløk
1dlhakket stangselleri
1stk storgulrot
0,5dlrødvin
1dlfløte
1dashsmør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Duebryst i fløte og rødvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134.75655.69Kcal
Protein10.9153.09gram
Karbohydrat2.049.93gram
Kostfiber0.733.55gram
Fett8.6542.09gram
Mettet fett4.1520.19gram
Alkohol0.52 %
Salt0.231.11gram
Pris på oppskriftenKr 13.19Kr 64.18Kroner
Hele oppskriften veier973 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plukk og ta ut av duen. Skjær løs bryst og lår og stek dette i en panne med smør, salt og pepper til kjøttet har fått fin farge. Ta kjøttet opp av pannen og la det hvile innpakket i folie.

Fres finhakket rødløk, selleri og gulrøtter i smør. Hell deretter over rødvin og fløte. La det koke i 5 minutter. Legg deretter kjøttbitene i og la alt koke i 10 minutter til kjøttet er passe mørt.

Til servering anbefales bakt potet med rømme og kryddergrønt eller italiensk salatkrydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8024)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 11172 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.