Duebryst i fløte og rødvin inneholder
134 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Duebryst i fløte og rødvin har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Duebryst i fløte og rødvin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
14179 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Duebryst i fløte og rødvin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.95 | 651.80 | Kcal |
Protein | 10.90 | 53.04 | gram |
Karbohydrat | 2.04 | 9.93 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 3.89 | gram |
Fett | 8.55 | 41.60 | gram |
Mettet fett | 3.97 | 19.32 | gram |
Alkohol | 0.52 % | | | |
Salt | 0.22 | 1.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.19 | Kr 64.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 973 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Plukk og ta ut av duen. Skjær løs bryst og lår og stek dette i en panne med smør, salt og pepper til kjøttet har fått fin farge. Ta kjøttet opp av pannen og la det hvile innpakket i folie.
Fres finhakket rødløk, selleri og gulrøtter i smør. Hell deretter over rødvin og fløte. La det koke i 5 minutter. Legg deretter kjøttbitene i og la alt koke i 10 minutter til kjøttet er passe mørt.
Til servering anbefales bakt potet med rømme og kryddergrønt eller italiensk salatkrydder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8024)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.