Duftende hvetebakst(kake) med epler



Duftende hvetebakst(kake) med epler inneholder 197 Kalorier, 30 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Duftende hvetebakst(kake) med epler har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Duftende hvetebakst(kake) med epler er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 7447 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
50grgjær
200grmyk margarin/smør
4dllettmelk
1dlsukker
1tskardemomme
2stkeggeplommer (kan evt. sløyfes)
Ca 14dlhvetemel

Fyll:

8stkepler (eller mer)
sukkerdryss
Ca 1,5tskanel
melisdryss over ved servering




Kalorier og næringsinnhold i Duftende hvetebakst(kake) med epler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier197.325 029.19251.46Kcal
Protein4.77121.586.08gram
Karbohydrat30.17768.9638.45gram
Kostfiber2.5966.013.30gram
Fett5.82148.347.42gram
Mettet fett1.2231.091.55gram
Salt0.102.430.12gram
Pris på oppskriftenKr 2.13Kr 54.29Kr 2.71.-
Hele oppskriften veier2 549 totalt2 549 pr porsj127 pr stk gram
Energiprosent fra karbo61,15 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Til en stor langpanne:

Lag gjærdeig på vanlig måte og arbeid deigen smidig. Dekk bollen med plast og la deigen heve 1/2 time. Bak ut deigen på lett melet bord. Ta av 1/3 til "gitter" og kjevle resten ut til en leiv som dekker langpannen (ha bakepapir i den). Trill ut og flett to og to tynne pølser sammen og legg som kant rundt på leiven.
Skrell og skjær eplene i tynne skiver som legges taksteinsvis oppå deigen. Jo tettere, desto mer epler er det plass til. Strø over kanel og sukker. Trill ut og flett to og to tynne pølser sammen av resten av deigen og bruk disse til "gitter" oppå kaken. Pensle kaken med litt sammenpisket egg. La kaken heve i ca. 1/2 time.

Stek ved 200 grader C i ca. 25 min. Avkjøl under klede.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 526)
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-20
Oppdatert dato:2002-07-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Epleboller med havrefyll.Epleboller med havrefyll.
Denne retten har 242,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eplesnurrer.Eplesnurrer.
Denne retten har 202,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.