Duftende hvetebakst(kake) med epler inneholder
197 Kalorier,
30 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Duftende hvetebakst(kake) med epler har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Duftende hvetebakst(kake) med epler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7447 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Duftende hvetebakst(kake) med epler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 197.32 | 5 029.19 | 251.46 | Kcal |
Protein | 4.77 | 121.58 | 6.08 | gram |
Karbohydrat | 30.17 | 768.96 | 38.45 | gram |
Kostfiber | 2.59 | 66.01 | 3.30 | gram |
Fett | 5.82 | 148.34 | 7.42 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 31.09 | 1.55 | gram |
Salt | 0.10 | 2.43 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.13 | Kr 54.29 | Kr 2.71 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 549 totalt | 2 549 pr porsj | 127 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Til en stor langpanne:
Lag gjærdeig på vanlig måte og arbeid deigen smidig. Dekk bollen med plast og la deigen heve 1/2 time. Bak ut deigen på lett melet bord. Ta av 1/3 til "gitter" og kjevle resten ut til en leiv som dekker langpannen (ha bakepapir i den). Trill ut og flett to og to tynne pølser sammen og legg som kant rundt på leiven.
Skrell og skjær eplene i tynne skiver som legges taksteinsvis oppå deigen. Jo tettere, desto mer epler er det plass til. Strø over kanel og sukker. Trill ut og flett to og to tynne pølser sammen av resten av deigen og bruk disse til "gitter" oppå kaken. Pensle kaken med litt sammenpisket egg. La kaken heve i ca. 1/2 time.
Stek ved 200 grader C i ca. 25 min. Avkjøl under klede.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 526)
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-20
Oppdatert dato:2002-07-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift