Dylle inneholder
78 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Dylle har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dylle er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4863 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dylle!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.14 | 4 097.58 | Kcal |
Protein | 3.30 | 173.05 | gram |
Karbohydrat | 8.70 | 456.22 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 2.10 | gram |
Fett | 3.34 | 175.15 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 110.12 | gram |
Salt | 0.10 | 5.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.71 | Kr 89.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 244 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok melken i ca 2 timer på svak varme. Ha i risgryn, delt vaniljestang og hel kanel. Kok videre til grynene er møre og alt er en tynn, gyllen grøt. Rør jevnlig. Smak til med sukker og ha i en bolle. Kanelen og vaniljestangen fjernes. Kjøl ned og server med sukker og kaneldryss. Passer sammen med lefser og flatbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 4068)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-04
Oppdatert dato:2003-04-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift