Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dyrefilet med kantareller oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dyrefilet med kantareller



Dyrefilet med kantareller inneholder 129 Kalorier, 0 g Karbo, 15 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Dyrefilet med kantareller har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dyrefilet med kantareller er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgdyrerygg
3skive(r)spekk
1dashsmør eller margarin
500grkantareller
1dashsalt
1dashpepper
Ca 1,5tsmaizena

Marinade:

5ssolje
Ca 3,5sskonjakk eller tørr sherry
1tssalt
0,5tspepper
0,5stklaurbærblad, knust
1tsTabascosaus
2sspersille, klippet




Næringsdeklarasjon for Dyrefilet med kantareller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.25711.55Kcal
Protein15.2383.84gram
Karbohydrat0.361.98gram
Kostfiber0.482.64gram
Fett6.8937.93gram
Mettet fett1.156.33gram
Alkohol0.56 %
Salt0.482.65gram
Pris på oppskriftenKr 19.86Kr 109.33Kroner
Hele oppskriften veier2 202 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fileten fra ryggbenet. Kok kraft på benet med 2-3 dl vann, salt og hel pepper.

Spekk filetene og surr kjøttet så det blir pent og brunt.

Bland alle ingrediensene til marinaden, og la kjøttet ligge i marinaden 1 time. Snu det flere ganger.

Brun dyrefileten i ca 1 ss fett.

Hell 1 dl silt kraft oppi, og la fileten surre ved svak varme ca 30 minutter. Snu fileten noen ganger.

Legg renset sopp i gryten de siste 5 minuttene, og ta så kjøtt og sopp opp og hold det varmt.

Spe med litt mer kraft, smak til med silt marinade og jevne med maisennamel utrørt i litt vann.

Server fileten med kokte poteter og grønn salat til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10793)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 3173 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.