Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dyrerygg med potetkroketter oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dyrerygg med potetkroketter



Dyrerygg med potetkroketter inneholder 95 Kalorier, 2 g Karbo, 14 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Dyrerygg med potetkroketter har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dyrerygg med potetkroketter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2kgdyrerygg
vann
0,25helflaske(r)rødvin
2stkløk
Ca 5,5stkgulrøtter
1stkpersillerot
2tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsbasilikum, tørket
2stklaurbærblad
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør
1,5dlfløte til sausen




Næringsdeklarasjon for Dyrerygg med potetkroketter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94.52506.33Kcal
Protein13.9374.62gram
Karbohydrat1.9110.23gram
Kostfiber0.703.75gram
Fett2.8415.21gram
Mettet fett1.9210.29gram
Alkohol0.60 %
Salt0.160.83gram
Pris på oppskriftenKr 15.61Kr 83.62Kroner
Hele oppskriften veier3 214 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Flå hinnen av kjøttet, legg det i en stor gryte og hell på så mye vann at det såvidt dekker. Legg i rensede grønnsaker og krydder og hell rødvin i gryten.

La kjøttet surre under lokk ved svak varme til det er mørt, ca 1 1/2 time.

Ta kjøttet opp av kraften, tørk det, og legg det på rist med langpanne under. Pensle smør over.

Hell så mye kokekraft i pannen at bunnen er dekket. Sett kjøttet inn i ovnen ved 250 C i ca 15 min, til det er pent brunt.

Sil sjyen, jevne den eventuelt lett, og smak den til med fløte.

Potetkroketter: Kok poteter, mos dem. Rør en eggeplomme og en smørklatt i mosen, smak til med salt og pepper. Trill mosen til lange pølser, som skjæres i ca 5 cm lange stykker. Vend dem i egg og brødrasp, stek dem gylne i olje.

Server dyreryggen i skiver. Server den sammen med potetkroketter, sausen og lett søtet eplemos.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10809)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 1714 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.